• 02176700197
  • تهران-جاده آبعلی-رو به روی شهر پردیس-منطقه صنعتی خرمدشت-خیابان ۱۸ متری قائم روبه روی دانش دوم-پلاک ۲۱
دلیناچوب
 

به وب سایت دلینا چوب خوش آمدید.

با ما در تماس باشید.

تهران ، جاده آبعلی ، رو به روی شهر پردیس ، منطقه صنعتی خرمدشت ، خیابان ۱۸ متری قائم ، روبه روی دانش دوم ، پلاک ۲۱

 
 

info@delinawood.com

 

نرده های چوبی

نرده چوبی و انواع آن | زیبایی طبیعی میهمان دکوراسیون منزل، ویلا یا محل کار شما

چوب؛ متریال محبوب محبوب در طراحی دکوراسیون

یکی از متریال محبوب و پرکاربرد در طراحی دکوراسیون چوب است که در بخش‌های مختلف یک ساختمان قابل استفاده است و با به کارگیری آن می‌توان زیبایی‌های طبیعی را در فضای خود جای داد. نرده‌ چوبی از انواع سازه‌های از جنس چوب است که در محیط بیرونی و داخل انواع ساختمان‌ها کاربردی است. استفاده از این سازه محدودیتی ندارد و حتی در محیط‌های کاری هم می‌توان از آن استفاده کرد.

زیبایی طبیعی نرده‌های چوبی کمک می‌کند که به سادگی با هر سبک دکوراسیونی قابل ست کردن باشند و با امکان تغییر شکل راحت بتوان برای هر فضا با هر متراژی از آن‌ها استفاده کرد.

نرده چوبی

اجزا و ویژگی‌های نرده‌های چوبی

شکل ظاهری نرده‌های چوبی و رنگ طبیعی آن‌ها باعث شده که این نوع نرده‌ها این‌روزها در طراحی دکوراسیون کاربرد زیادی داشته باشند. نرده چوبی یکی از گزینه‌های زیبا و دردسترس برای فضاسازی ساختمان‌های مسکونی، اداری و... است که علاوه بر کاربرد آن برای امنیت و... به زیبایی محیط هم کمک می‌کند. این نرده‌ها اجزای مختلفی دارند و با استفاده از انواع مختلف چوب تولید می‌شوند. نوع چوب به کار رفته در تولد نرده چوبی در شکل ظاهری، رنگ و استقامت آن موثر است.

اجزای نرده چوبی

بسته به اینکه نرده چوبی در کدام بخش ساختمان به کار رفته باشد اجزای آن متفاوت است، به عنوان مثال جزئیات نرده‌ای که در راه‌پله استفاده می‌شود با جزئیات نرده آلاچیق یا تراس متفاوت است اما به طور کلی اجزای این نرده‌ها را می‌توان به شکل زیر معرفی کرد.

  • پایه نرده اولین بخش از یک نرده چوبی است، پایه در واقع همان قسمت‌های عمودی نرده است که در نرده چوبی با آن‌ها شناخته می‌شود
  • کفی نرده بخش بعدی نرده‌های چوبی است که پایه نرده روی آن قرار می‌گیرد
  • دسته نرده بخش بالایی پایه‌هاست که مانند کفی، پایه‌ها را از قسمت بالا به هم متصل می‌کند
  • ایستگاه نرده فضایی است در ابتدا و انتهای پله که نرده از آنجا شروع می‌شود، ایستگاه نسبت به پایه‌ها بزرگ‌تر است و با شکلی متفاوت نسبت به پایه‌ها مشخص می‌شود

انواع چوب‌های قابل استفاده برای نرده‌های چوبی

همان‌طور که گفته شد نرده‌های چوبی از متریال مختلفی هم ساخته می‌شوند. جنس چوب به کار رفته در تولید نرده چوبی باعث تغییر شکل ظاهری، مقاومت و طول عمر آن می‌شود. همچنین هر جنس چوبی مناسب یک فضای به خصوص است. به عنوان مثال چوب گردو استحکام و قیمت بیشتری دارد اما حتی در فضای بیرونی و محیط‌های مرطوب هم کاربردی می‌باشد. چوب راش، چوب بلوط، چوب شوکران، چوب کاج و.. از انواع چوب‌هایی هستند که برای ساخت نرده چوبی از آن استفاده می‌شوند

کاربرد نرده‌ چوبی

نرده چوبی کاربرد‌های متنوعی دارد. این نرده‌ها را می‌توان در هر فضایی استفاده کرد، حتی برای متراژهای کوچک هم امکان استفاده از این نرده‌ها با اندازه مناسب وجود دارد که همین موضوع باعث محبوبیت این سازه‌ها شده است. نرده‌های چوبی علاوه بر فضای داخلی ساختمان در بخش‌های بیرونی آن هم کاربرد دارند. این نرده‌ها همچنین برای هر نوع فضایی با کاربری‌های مختلف هم قابل استفاده است، این‌روزها از نرده‌های چوبی حتی در فضاهای تجاری و اداری هم استفاده می‌شود تا در کنار کاربرد و رفع نیاز زیبایی محیط را هم به صورت طبیعی افزایش دهند.

نرده تراس

یکی از کاربردهای نرده‌های چوبی در ساختمان‌های ویلایی، اداری و منازل مسکونی استفاده به عنوان نرده تراس است. نکته مهمی که در مورد نرده‌های چوبی تراس باید به آن دقت کرد وجود این نرده‌ها در معرض هوای آزاد است. نرده‌های تراس معمولا در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند به همین دلیل احتمال رنگ‌پریدگی آن‌ها به مرور زمان وجود دارد، در نتیجه باید جنسی که مقاومت بیشتری نسبت به نور داشته باشد را برای این فضا انتخاب کرد.

نرده چوبی

نرده چوبی

نرده راه‌پله

یکی از کاربردهای نرده‌های چوبی در ساختمان‌های ویلایی، اداری و منازل مسکونی استفاده به عنوان نرده تراس است. نکته مهمی که در مورد نرده‌های چوبی تراس باید به آن دقت کرد وجود این نرده‌ها در معرض هوای آزاد است. نرده‌های تراس معمولا در معرض نور مستقیم خورشید قرار دارند به همین دلیل احتمال رنگ‌پریدگی آن‌ها به مرور زمان وجود دارد، در نتیجه باید جنسی که مقاومت بیشتری نسبت به نور داشته باشد را برای این فضا انتخاب کرددیگر کاربرد نرده‌های چوبی استفاده برای نرده‌ راه‌پله است. این کاربرد رایج‌ترین شکل استفاده از نرده‌های چوبی نیز است. نرده‌های چوبی راه‌پله این‌روزها برای طراحی دکوراسیون به خصوص در ساختمان‌های ویلایی کاربرد زیادی دارند اما حتی برای ساختمان‌های اداری چند طبقه هم می‌توان از آن‌ها استفاده کرد.

البته برای نرده‌هایی که در راه‌پله استفاده می‌شوند باید نکاتی را در نظر گرفت، به عنوان مثال نرده چوبی معمولا برای پله‌هایی با ارتفاع 15 تا 18 استفاده می‌شود و عرض پله برای زیبایی راه‌پله با نرده‌های چوبی نباید بیشتر از 32 سانت باشد. همچنین اگر تعداد پله‌ها بیشتر از 12 عدد باشد برای مقاومت بیشتر نرده چوبی باید در فاصله‌های مشخص و منظم از پاگرد استفاده کرد. .


نرده آلاچیق

نرده چوبی برای زیباسازی آلاچیق‌ها هم کاربردی هستند. این نرده‌ها در آلاچیق دورتادور آن قرار می‌گیرند و به غیر از زیبایی به عنوان تکیه‌گاه فضای دور آلاچیق هم به کار می‌روند. آلاچیق هم مانند نرده تراس در فضای بیرونی قرار دارد و در معرض آفتاب و باران است بنابراین باید از مقاوم‌ترین نوع چوب در برابر آفتاب و رطوبت، برای تولید آن استفاده کرد.

نرده چوبی

مزایای استفاده از نرده چوبی

همان‌طور که گفته شد نرده چوبی انتخاب محبوب طراحان معماری برای دکوراسیون داخلی است اما تنها مزیت استفاده از این نرده‌ها زیبایی نیست.

  • نرده‌های چوبی طول عمر بالایی دارند و اگر از چوب مقاومی ساخته شده باشند تا مدت طولانی بدون تغییر شکل قابل استفاده هستند
  • زیبایی نرده‌های چوبی و تنوع آن‌ها باعث می‌شود که در هر سبک دکوراسیون قابل استفاده باشند
  • این نرده‌ها هم در فضای داخلی و هم در فضای باز قابل استفاده هستند
  • چوب برخلاف سایر متریال آسیبی به طبیعت نمی‌رساند
  • مزیت دیگر استفاده از چوب و نرده چوبی هزینه پایین‌تر آن نسبت به سایر متریال است
نرده چوبی

نرده چوبی

نرده چوبی زیبای پرکاربرد

نرده چوبی متریالی زیبا و پرکاربرد است اما برای استفاده از آن باید به نکاتی مانند محل استفاده، نوع کاربرد، برخورد یا عدم برخورد با نور خورشید و هوای آزاد و... توجه کرد. با در نظر گرفتن این نکات نرده چوبی بیشترین طول عمر را خواهد داشت و تا مدت‌ها نیازی به تعویض و جایگزینی آن با نرده جدید نخواهد بود.